Bookmark and Share
Címlap

Bérelj hajót

Nincsen vizsgával rendelkező ismerőse, de már régi vágya, hogy kipróbálja a vitorlázás felejthetetlen kalandját?

Van ismerőse, aki vezethetné, de túl drága fenntartani egy hajót, a szabadidejéhez képest?

Akkor nézzük, honnan is fúj a szél:hajó bérlés

Nálunk alkalma nyílhat barátságos árakon, családjával, barátaival megtapasztalni, milyen szélcsendben a Balaton közepén fürdeni, napozni, akár bort kóstolni. Ha pörgősebb programra vágyik, ne habozzon, válasszon számos túránk közül, melyet 22 BAHART kikötő ingyenes használata tesz lehetővé a Balaton körül. Ha kifejezetten romantikára vágyik, állítsa össze saját zenei és gasztronómiai igényei alapján a kívánságait és mi a naplementében szervírozzuk Önnek!

Mindezt egy nagyon kulturált külsővel és elragadóan igényes, „mesebeli” belsővel rendelkező 30 lábas FPC30 típusú vitorlás hajón, mely ideális kompromisszummal ötvözi az ergonómiát és a versenyhez elengedhetetlen tulajdonságokat, felszereléseket. A könnyen felszerelhető spinnaker baum, akár egyedül is kezelhető kötélzongora mellett nagy kapacitású hűtőláda, kétplatnis villanytűzhely, szeparált vegyi-toalett és fürdőlétra könnyíti meg nagyban a túrázók vagy versenyzők „keserves” életét. Csendesebb vizeken egyszerűen felszerelhető „deck-asztal” teszi még komfortosabbá a vacsorázni, poharazni vágyok dolgát. A méretre készített szivacspárnák a szabad ég alatt alvást is lehetővé teszik a fedélzeten.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen extra kérdése, kívánsága van, írjon nekünk az info@bereljhajot.hu címre, vagy hívja szkipperünket, Molnár Attillát bizalommal a 06-20/560-7453 telefonszámon.

Az „álomhajó” paraméterei:balatoni vitorlás bérlés

Hossz 9,15 m
Szélesség 2,95 m
Árbóc 11,3 m
Génua 22 m2
Grósz 24 m2
"kis" spi 50 m2
Spi 80 m2
Férőhelyek száma 6 fő